Forum Sojuszu Three Anchors
Administrator
Ja was nie rozumiem, z tym Marcellloo jestescie na wyspie w trzech (ty, Hopu i Demer), czemu sobie nie pomagacie???!!!
Demer te¿ jest atakowany... ja was nie rozumiem.
Zbierzcie sie razem i zaatakujcie gnoja w jednym momencie. Nie umiecie wspó³pracowaæ?
EDIT
Chocia¿ nie, sprawdzilem teraz w rankingu, nawet razem nie macie z nim szans... on ma armie 2 razy silniejsza od mojej, a ja mam silniejsza niz wy w czworke razem wzieci....
Musicie wyj¶æ z tego dyplomatycznie w takim razie
No i mnie zaatakowa³
Procarz 27
Piechur 10
Hoplita 66
Katapulta 1
Kucharz 3
£ucznik 63
to s± jego wojska w mie¶cie
Zaatakowa³ mnie 3 razy, proponuje nie udostêpniaæ linku naszego forum. On pewnie zagl±dno³ w ten temat i sie dowiedzia³ ¿e moge go zaatakowaæ. Prszê wiec o zlikwidowanie linku na stronie zewnêtrznej
Administrator
Na stronie zewnetrznej nie ma linku!
Jest tylko w wewnêtrznej widzianej tylko dla sojusznikow, poza tym bozablokowywa³em wszystko na forum tylko dla zarejestrowanych, wiec nikt obcy nie ma dostêpu. Napewno nic tutaj nie przeczytal....
I co? S³ab± ma armie nie?
Administrator
Waldek przeczytaj dok³adnie - Ringerill napisa³, ¿e to Marcelloo jest frajerem, a nie ty!
Usun±³em twojego minusa bo by³ bezpodstawny.
Zbanowany
Wiesz moze poprostu mu sie nudzilo . Mnie kiedys zjechal gosciu bo wysylal mi wiadomosci bym wplacal na rozbudowe tartaku. A nie bylo mnie na koncie i dlatego moja armia zostala uszczuplona
Procarz
Nie jestem ¿adnym frajerem. Ringerill z tob± nigdy nie handlowa³em. Nie wp³acali¶cie na rozwój wyspy i siê sadzili¶cie dostali¶cie za to kuksañca. Teraz ju¿ mi siê nie op³aca nawet was atakowaæ.
POZDRAWIAM